Bülent Sarı “Amacımız CHP’yi büyütmek”
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, il başkan adaylığını açıklayan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Arcan’ın açıklamasına katılarak “Bizim tek amacımız CHP’yi büyütmek. CHP’yi iktidar yapmak. Bu yapıdan kurtulmak” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’yı yarı yolda bırakarak R dönüşü yapıp desteğini çekmesinin ardından Başkan Yardımcısı Erdem Arcan‘ın il başkan adayı olması için çalışmıştı. Belediyedeki görevinden istifa eden Arcan bugün CHP Kocaeli İl Binasında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Açıklamaya CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Celel Hülür, İzmit Belediye Meclis Üyesi Lütfi Obuz, İlker Ulusoy, CHP Kocaeli İl Yöneticileri katıldı.
CHP bilincine yakışan aday
Arcan’ın açıklamasındaki ilk sözü alan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı şu ifadelere yer verdi: Ülkemiz siyasi tarihinin en utanç verici halini yaşıyor. Yönetimsel olarak da en kötü günlerini yaşıyor. CHP mücadele ediyor, bu zor şartlarda mücadelesini sürdürüyor. İlçe kongrelerimizi bitirdik, başkanlarımıza hayırlı olsun. Şimdi il kongremiz ve sonra kurultayımızla taçlandıracağız. CHP en zor şartlarda bile kongremizi en demokratik biçimde sergiliyor. Erdem abi adayım, ben de onun adayım. CHP’nin bilincine yakışan biçimde aday olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Bizim tek amacımız CHP’yi büyütmek. CHP’yi iktidar yapmak. Bu yapıdan kurtulmak.”