O zaman Hikmet Hoca yalan söylüyor
Öncelikle Bucaspor’un şike iddialarıyla ilgili birkaç cümle yazmak istiyorum.
Kocaelispor, tarihi boyunca bu işlerin içinde olmadı, olmaz da.
Şimdi Bucaspor Başkanı çıkmış konuşuyor.
Geçen ay Bucaspor taraftarı biz şampiyonuz diye bu yüzden yazıp çiziyormuş.
Burası Kocaelispor.
Kimse bu camiayı bu işlerin içine sokamaz.
O yüzden bıraksınlar bu işleri.
Seneye takılsınlar, ligde baksınlar işlerine.
Kocaelispor’u ağızlarına almasınlar.
Şimdi gelelim asıl konumuza.
Ben hiç kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.
Daha önce de ben yazdım Kocaelispor kalktı beni yalanlamaya çalıştı.
Konu Bülent Uygun’du.
“Görüşmedik” dediler gazetelere açıklamalar yaptılar, sonra ne oldu, kendi yöneticileri “Evet ben görüştüm” dedi.
Ben görüşme işine de karşı değilim.
Kocaelispor Kulübü burası, herkesle görüşebilir.
Sonra ne oldu, konu geldi Hikmet Karaman’a.
Hoca ile görüşme yapıldı.
Hem de kongre öncesi akşam yemeği, sabahında da kahvaltı edildi.
Daha sonra beraber kongreye gidildi.
Hikmet Hoca, saatlerce kongrede kaldı.
Peki hoca bunları neden yaptı?
Çünkü hocaya söz verildi.
Zaten başkan “Kongreye seneye çalışacağımız hoca gelecek” dedi.
Peki sorun nerede diyeceksiniz.
Aslında sorun yok.
Bu arada Belediye Başkanı Tahir Bey ile hocanın görüşmesi oldu.
Ancak Kocaelispor kulübü yine apar topar bir açıklama yaptı.
Bizi hedef gösterdi.
Yalan yanlış haber dendi.
Bu arada Hikmet hoca ilimizde yayın yapan bir internet gazetesine verdiği röportajda Tahir Bey ile görüştüğünü söylemiş.
Yani Hikmet hocanın verdiği röportaja göre yalan söyleyen biz değil, sizsiniz.
Daha önce Bülent Uygun için de olduğu gibi Hikmet Karaman, Tahir Bey görüşmesiyle ilgili de muhtemelen siz yalan söylüyorsunuz.
Bu röportajın bir parçasını aşağıda sizinle paylaştım.
Karar sizin.
Biz doğruları yazmaya devam edeceğiz.

Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.