CHP’li başkanın havasından geçilmiyor!

CHP’nin katılımsız geçen danışma toplantılarının ardından düğün salonu dolduran CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’ın havasından geçilmediği konuşuluyor. Kendince karizmasını düzelttiğine inanan Koçak’ın danışma toplantısında yakaladığı kalabalıktan memnun olduğu öğrenildi

CHP’li başkanın havasından geçilmiyor!

CHP’nin şu sıra devam eden ilçe danışma toplantıları AKP’nin aksine oldukça kısıtlı katılımlarıyla dikkat çekiyordu. Özellikle Körfez’in ardından Başiskele’de bir odaya sıkışmalarıyla AKP’lilerin diline düşen CHP’liler geçtiğimiz cumartesi günü Derince İlçe Danışma Toplantısı’nda durumu toparladı. CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, eski yeni ne kadar yönetici varsa arayarak Tanyıldız Düğün Salonu’nu doldurmuştu.

KARİZMAYI KURTARMIŞ

CHP’yi Derince’de AKP’lilerin diline düşmekten kurtaran Koçak’ın son günlerde salonu doldurması nedeniyle havasından geçilmediği konuşuluyor. Hakkında çıkan haberlerin ardından salon doldurarak karizmasını kurtardığını düşünen Koçak’ın yakaladığı kalabalıktan çok memnun olduğu öğrenildi. CHP’de yaşanan bu gelişmenin ardından AKP’nin yarın gerçekleşecek olan Derince İlçe Danışma Toplantısı’nda yine CHP’ye bir boş salon göndermesi olup olmayacağı merak konusu oldu.