Kocaeli mitinginde hedef 100 bin!

AKP İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Haziran Pazar günü ilimizde gerçekleştireceği mitingde daha önceki en yüksek rakam olan 100 Bin katılımını geçeceklerini belirtti

Kocaeli mitinginde hedef 100 bin!

AKP İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy İl Binası’nda düzenlediği basın açıklamasında ülke ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Eryarsoy, gerçekleştirilecek olan mitingde daha önceki en yüksek rakam olan 100 Bin rakamını geçeceklerini söylerken, “. Biz mitingde de alanları daraltamayıp alanları açacağız. Kendi rekorumuzu kıracağız. En kalabalık mitingi biz yapmıştık. Son mitingde ulaşılan 100 Bini geçeceğiz. Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak” dedi

İLK HEDEF CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAK

İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy daha sonrasında seçim süreci ve miting ile ilgili olarak, “Son 19 güne girdik. Tüm teşkilatımızla 472 mahallenin hepsinde çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın gösterdiği ilgiden memnunuz. Öğlen vaktinden sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki ilk hedef 10 Haziran Pazar Kocaeli mitingi Reisi bağrımıza basacağız. Kocaeli’ye yakışır bir şekilde ağırlayıp uğurlayacağız. Teşkilat başkanımız Orhan Barış bir miting komisyonu oluşturuldu. İlçe Teşkilatları ve il yönetimi katılım ve organizasyon ile ilgili çalışmalar yapıyor. İlçelerde 8’er kişilik komisyonu kuruldu. Broşür dağıtmaya devam ediyoruz. Vatandaşlara ulaşabileceğimiz her alanda bunları dağıtıyoruz. İlk Önemli olan şey Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’ye geleceğini herkesin duyması. Zaten biz bunu duyurduğumuzda herkes gelecektir.

HERKESİ GETİRECEĞİZ

Biz mitingde de alanları daraltamayıp alanları açacağız. Kendi rekorumuzu kıracağız. En kalabalık mitingi biz yapmıştık. Son mitingde ulaşılan 100 Bini geçeceğiz. Cumhurbaşkanımıza moral verecek bir miting yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gelişi kentin siyasi dengesini sarsacak. Bizim lehimize bir miting olacak. Aday tanıtım kitapçığımızı da hazırladık onları da her yerde dağıtacağız. Ayrıca her mahalleden miting için en az bir araç getirip gelmek isteyen herkesi mitinge getireceğiz. Apolet mevzu var. Bu apoletler millet tarafından takılmıştır. TSK’nın apoletlerini kimse sökemez. Seçim dönemi bir sessizlik var ama oy oranı olarak iyiyiz. Daha da iyi olacağız. Bizim hedefimiz 13’te 13’tür” şeklinde konuştu.