Milletvekilleri tekme tokat kavga etti..!

Partiler arasında seçim ittifakının yolunu açacak 26 maddelik İttifak düzenlemesi TBMM'de kabul edildi

Milletvekilleri tekme tokat kavga etti..!

Görüşmeler sırasında CHP ve MHP'li vekiller arasında tokatlı yumruklu kavga yaşandı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da arbedede arada kaldı.

TBMM Genel Kurulunda, siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin kanun teklifinin görüşmeleri sabah saatlerine kadar sürdü.Görüşmelerin son konuşmacısı CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın konuşması sırasında tansiyon yükseldi. Çıkan tartışma nedeniyle görüşmelere ara verildi. Aranın ardından Çam’a İçtüzük 163. Maddesi uyarınca Meclis’ten geçici olarak 3 birleşim çıkarma cezası verildi.Gerginlik esnasında MHP’li Milletvekilleri Bahçeli’nin etrafında adeta etten duvar ördü.

GENEL KURUL DA ‘ZÜRRİYETSİZ’ KAVGASI

Çam’ın Meclis Genel Kurulu’ndan çıkarılması esnasında tokatlar yumruklar havada uçuştu.Tartışmalar yatıştırıldıktan sonra yasanın tümü oylanarak kabul edildi. Başta Adalet Bakanı olmak üzere AKP’li Milletvekilleri Bahçeliyi kutlamak için sıraya girdi.