Gönül işadamlarıyla buluştu

Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, gerçekleştirdiği toplantıda genç işadamları ile bir araya geldi

Gönül işadamlarıyla buluştu

Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, Hookahh Kafe’de Enis Göçer öncülüğünde genç işadamları ile buluştu. Gönül’ün genç iş adamları programına, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, genç iş adamları Emre Yıldırım (Ekocan tarım hayvancılık ve perakendecilik), Çetin Koşan (Koşan Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri) , Davut Önder (Önder Pişmaniye), Gökçe Akbaş( Yıldızcan Pişmaniye), Ayberk Türk (YRN Store) , Hatice Aslanoğlu (Bi Düğüm Takı Tasarım), Akın Karpuz (Akın Dizayn), Arif İpek (Mali Müşavir), Abfülhalik Tahir( Dış Ticaret), Yusuf Akyürek (Kilit Fikir Reklam Ajansı), Fatih Utaş ( VİP Oto Yıkama) ve çok sayıda genç işadamı katılım gösterdi.

BİR KRİZ ORTAMINDAYIZ

Programda konuşan genç işadamı Enis Göçer, “Malumunuz bir seçim dönemindeyiz. Herkes bir mücadele veriyor. Sibel ablamız bu kente gerçek manada hizmet verebilecek bir ablamız. Bizim de hepimizin yaşı genç. Bu şehirde ticaret yapmaya çalışıyoruz. Bir kriz ortamındayız. Ancak Allah’ın izniyle bu kriz ortamından da çıkacağız. Bu kriz ortamından daha rahat bir şekilde sıyrılabilmemiz için de yerel yönetimlerimizle birlikte ortak paydaş olarak çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İZMİT KOCAELİ’NİN KALBİDİR

Toplantıda konuşan AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Önümüzde bir mahalli seçimler süreci var. Şehrimizi 5 yıl daha yönetecek kadroları belirleme sürecinde inanıyorum ki halkımızın terazisi hassastır. Biz demokrasiye inanan insanlarız. Demokrasiye inanıyorsak halkımız hakemdir. İzmit 102 mahalleden oluşan Kocaeli’nin kalbidir. Bu güzel ilçemizi büyükşehirimizle birlikte İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak hepimizin görevidir” diye konuştu.

ARTIK SIRA BENDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM

“Ekip olmak önemlidir” diyen Gönül, “Aynı futbolda olduğu gibi siyasette ve yerel yönetimlerde de her ne kadar iyi oyuncu olsanız da ekibiniz iyi olmazsa başaramazsınız. Bizim iyi bir ekibimiz var. Daha önce görev yapmış Sayın Nevzat Doğan ve İbrahim Karaosmanoğlu abimize çok teşekkür ediyorum. Bu şehir için çalıştılar. Ben nasıl bir İzmit hayal ediyorum derseniz. Bu şehir benim çocukluğumdur, gençliğimdir. İzmit bana çok şey kattı artık sıra bende diye düşünüyorum. Bundan sonra da samimiyetle ve tevazuyla gönül belediyeciliğini milletimize göstereceğiz” dedi.

UMUDUMUZ VAR

Gönül sözlerinin sonunda, “Halkın görüşünü almadan hiçbir şey yapmayacağız. Fikirleri çarpıştıracağız ve ortak akılla en iyisini bulacağız. Biz herkesin belediye başkanı olacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Vatandaşımızın önündeki engelleri varsa sıkıntılarını çözmeye çalışacağız. Sizler gibi piyasanın ne kadar durgun olduğunu bende biliyorum. Ama umudumuz var. Bunu bir süre sonra düzeltebileceklerin başta olduğunu biliyor ve o güzel günlerin geleceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.