Eski vekilden açıklama: EYT sorununu çözerse AK Parti çözer

AKP Adana eski Milletvekili Necdet Ünüvar’ın verdiği ’Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi’ bugün gerçekleştirildi. Ünüvar’ın gündeminde EYT konusu da vardı

Eski vekilden açıklama: EYT sorununu çözerse AK Parti çözer

AKP Adana eski Milletvekili Necdet Ünüvar’ın verdiği ’Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi’ bugün gerçekleştirildi. Eğitimde konuşan Ünüvar, son dönemde gündemden düşmeyen EYT ile ilgili konuştu. CHP Lideri’ne yüklenen Ünüvar, “EYT diye bir kavram var. Bu problemin mimarı kim biliyor musunuz? Asıl müsebbibi Kemal Kılıçdaroğlu’dur” ifadelerini kullandı.

AKP 24, 25 ve 2. dönem Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar bugün AKP,’Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi’ne konuşmacı olarak katılmak üzere Kocaeli’deydi. AKP teşkilat üyelerine seçim öncesi eğitim veren Ünüvar, gündemden düşmeyen EYT konusu ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Ünüvar EYT ile ilgili açıklamalarında şunları kaydetti: “EYT diye bir kavram var. Bize serzenişte bulunuyorlar. Onların emekli olmasının sebebi AKP değil. Demirel zamanında bir değişiklik yapıldı. 38 yaşında emekli olunacak ve 40 yıl boyunca maaş alınacak. Hiçbir ülkenin bunu kaldırmanın gücü yok. Bunun mimarı kim biliyor musunuz? Asıl müsebbibi Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kemal Kılıçdaroğlu yapsın biz ödeyelim ne güzel! Yine bu problemi çözerse AK Parti çözecektir.