Ağaca asılı halde bulundu

2 haftadır kayıp olan 43 yaşındaki Sedat Uzun’un cansız bedeni Kartepe’de ağaca asılı halde bulundu

Büyütmek için resme tıklayın

Kartepe Uzuntarla Mahallesi’nde bahçeye giden vatandaşlar, iple ağaca asılı kişiyi gördü. Haber verilmesi üzerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemede ağaca asılı kişinin 2 hafta önce kaybolan Sedat Uzun olduğu belirlendi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Sedat Uzun’un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Uzun’un vücudunda herhangi bir yara tespit edilemedi. Yapılan araştırma sonucu Uzun’un önceden çalıştığı işleriyle ilgili davalı olarak yargılandığı, ekonomik ve psikolojik sorunları olması sebebiyle intihar ettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ekli Dosyalar

06 Eki 2023 - 21:48 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Yoksululluk çaresizlik yüzünden kaç kişiyi daha intihar sonucu ksybedecegiz. Sadece maaşlar değil ki avukatlık ücretleri vs de pahalı vatandaş hakkını aramak için dava bile acamiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 12:54