CHP’de bir ilçe daha çekiliyor!

CHP Körfez İlçe Örgütü de istedikleri ismin listeye yazılmaması nedeniyle kongreden çekilme kararı aldı. CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal da kurultay delegeliğinden istifa etti

Merve Dişli
Merve Dişli Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

CHP Kocaeli İl Yönetimi ortalığı karıştırdı. CHP İzmit İlçe Örgütü’nün ardından CHP Körfez İlçe Örgütü de kongreden çekilme kararı aldı. Edinilen bilgilere göre istediği isim yönetime yazılmayan Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal da kurultay delegeliğinden istifa etti.

# CHP, ilçe
Ekli Dosyalar
# CHP KOCAELİ İL KONGRESİ İLE İLİŞKİLİ:

30 Eyl 2023 - 17:01 - Siyaset

Muhabir  Merve Dişli



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hemşerim - Gülseren hn.şhemşehricilik hatta ayrımcılık yapıp Gökhan Ercanın peşine takıldı Sonra da façası yemeyip kürsüye çıkmak zorunda kaldı. ilave kongre delegesinin başarı olarak görebilir ancak kongredeki salondaki fevriliği iş bilmezliği hiç unutulmıycak Siyasette bu hep önüne çıkacak sonucunu yaşayıp görecek. hain hep haindir değişmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 13:52
01

Kuruçeşme - Andık kardeşim 112 Haydar için demediğin kalmadı,o listede olursan Kuruçeşmeye hiç gelme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Eylül 17:24