Talus’tan Sarı’ya drone cevabı!
AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, miting alanının boş halinin AKP’liler tarafından dronela çekildiğini söyleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya cevap vererek buna vakitleri olmadığını söyledi

AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün İl binasında basın açıklaması düzenledi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, İl SKM Başkanı Alper Doğan da katıldı.
“SAHADAYIZ”
Talus yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Seçime 9 gün kaldı. 14 Mayıs Bütün Gelecekleri İle Yanı Başımızda. Yedi yirmi dört sahadayız rakiplerimizin sahada olmadığını görüyoruz. Geçtiğimiz cumartesi AK Partini destanını yazan Hayati Yazıcı Kardeşimizle buluştuk. Otoparkta değildi ama miting gibiydi maşallah. 12 ilçede görev yapmış kardeşlerimizin görüşlerini aldık. AK Parti’de emeği olan bütün kardeşlerimiz ile sahadayız. Evlerdeyiz, sokaklardayız, hastanelerdeyiz, derneklerdeyiz. Milletimizle el ele beraberiz. Bir haftada çok sayıda ziyaret oldu en değerlisi Kocaelispor ziyaretiydi.
“DİRİLİŞ BAŞLADI”
Biz seçim ofislerimizi miting havasında açtık. Muhalefet nerede ve kimlerle bilmediğimiz anketlere güvenmeye devam etsin biz milletimizin bu teveccühüne güveniyoruz. Kocaeli Büyükşehir belediyemizin tramvay hattı hizmete açıldı. Kocaeli’de doğalgaz faturaları sıfır olarak gelmeye başlandı. Murat Kurum Bakanımızın gelmesi ile yeniden diriliş başladı. Her zaman olduğu gibi son bir haftaya baktığımızda görevimizi sefer bildik.
“BİZİM BUNA VAKTİMİZ YOK
Muhalefetin son bir haftasına baktığımızda, HDP açık gizli eylemlerine devam etti. HDP eş genel başkanı Kılıçdaroğlu ile hedeflerinin uyuştuğunu açıkladı. Ali Babacan kendisini yüce divana gönderdiğini söyleyen Davutoğlu ise Cumhuriyet tarihinin en çapsız bakanı dediği kişiye oy istedi. Kocaeli’de hepsi bir araya gelip bir miting düzenlediler ve hüsrana uğradılar. Bizim dronela fotoğraf çektiğimizi, ima ediyorlar bizim buna vaktimiz yok. Küçük bir otoparkı dolduramadınız. Sahada kayboldukları gibi sandıkta da kaybolacaklar.”