MHP’li Kaşıkçı: “İki vekili aldık dörde gidiyoruz”

Gazetemizi ziyaret eden MHP Kocaeli ikinci sıra Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı kendisini şanslı görüp görmediği sorusuna iki vekili aldıklarını, üçe dörde doğru ilerlediklerini söyleyerek cevap verdi

MHP’li Kaşıkçı: “İki vekili aldık dörde gidiyoruz”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette çalışmaları hakkında konuşan Kaşıkçı “Dün 14 saat Dilovası’nda sahadaydım. Biz gerçekten dışarıdaki havayı yorumladığımda çok güzel karşılanıyoruz. Bir an önce ertesi gün olsun programlar başlasın diye düşünüyoruz. Çok olumlu bir hava var çok güzel bir teveccüh var ve her kesimden görüyoruz. Yaşlısından gencinden kadınından… Bu da bizi haliyle daha mutlu ediyor.” dedi.

“KADINA VERDİĞİ DEĞER İSPATLANMIŞ OLDU”

İkinci sırada olan Kaşıkçı, kendisini şanslı görüp görmemesiyle ilgili olarak “Biz iki milletvekilini aldık üçe dörde doğru gidiyoruz. Benim listede ikinci sırada olmamla Devlet beyin kadına verdiği önem bir kez daha ispatlanmış oldu. Türkiye genelindeki listelerde Devlet beyin kadına verdiği değeri görüyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP’li Kaşıkçı: “İki vekili aldık dörde gidiyoruz”

“15 PROGRAM YAZILIYORSA 20’YE ÇIKARIYORUZ”

Çalışmalarını çoğunlukla Gebze bölgesinde yapmasıyla ilgili de konuşan Kaşıkçı şunları söyledi: “O bölge çok yoğun bir nüfusa sahip. Ben 30 yıldır orada ikamet ediyorum. İş aile çevremiz orada. Eşimiz dostumuz genelde batı yakası. 4 ilçe de Kocaeli’nin yarı nüfusu. Elimizden geldiğince ulaşmaya çalışıyoruz. 12 ilçemiz var aranıyoruz. Süremiz kısıtlı. 16 gün gibi bir süre kaldı. Elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz. Saha ziyaretleri yapıyoruz çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu noktada seçim koordinasyon merkezimizin yazdığı programlar doğrultusunda devam ediyoruz. 15 program yazılıyorsa günde, 20’ye çıkarıyoruz. Mesela Dilovası’nda asker uğurlaması vardı oraya geçtik. Doğal bir programdı bir anda gerçekleşti. Kendi evladımın kınasını yakıyormuş gibi hissettim.”