Songül Kaya aday adaylığını açıkladı
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, milletvekilliği aday adaylığını bu akşam Derince ilçe örgütü ile paylaştıktan sonra sosyal medyada duyurdu
.jpg)
Uzun zamandır milletvekilliğine aday olmak istediği bilinen CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bu akşam CHP Derince İlçe Örgütü ile toplantı düzenledi. Toplantı sonrası açıklama yapan Kaya şunları söyledi: “Değerli yol arkadaşlarım, dostlarım;
Yıllar süren bir mücadelenin içindeyiz. Yeri geldi çamurlu yolları arşınladık yeri geldi aşılmaz engelleri yıktık geçtik. Omuz omuza mücadele verdiğimiz yıllarda mahalle temsilciliğinde aldığım görevlerle başlayan serüvenim kadın kolu ilçe ve il başkanlığına kadar uzandı.
ÜLKEYİ KAPSAYACAK ŞEKİLDE
Partinin her kademesinde sizlerin desteğiyle partime hizmet etmenin onurunu yaşadım. Şimdi ise bu mücadeleyi tüm ülkeyi kapsayacak şekilde yapmak istiyorum. Bugün siyasete adım attığım Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe örgütünü ziyaret ederek 2023 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde örgütümüzün görüş ve önerilerini dinleyerek aday adaylığı düşüncemi kıymetli ilçe örgütümüz ile paylaştım. Değerli ev sahipli için ilçe başkanı ve yönetimimize şükranlarımı sunuyorum.”