AKP’li gençler bayrama başkansız giriyor
AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’in görevden el çektirilmesinin ardından 40 gündür yerine başkan atanmaması nedeniyle AKP’li gençler bayrama başkansız girecek
.jpg)
AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından görevden el çekmesi istenen AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz ay görevi bıraktığını duyurmuştu. Özdemir’in ardından AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanvekili Ozan Denli, Seçim İşleri Başkanı Yunus Yıldırım, AR-GE Başkanı Safahan Kocaman, AKP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak başkanlık için mülakata çağrılmış ancak bir sonuç çıkmamıştı.
40 GÜN OLDU
Daha sonra ise AKP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Yunus Yıldırım dışında 5 isim tekrar Ankara’ya çağrılmış ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yalnızca AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı ve Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın da yeğeni olan Safahan Kocaman’la görüşmüştü. İki Başkan adayı arasında devam eden istişare süreciyle birlikte toplamda 40 gündür AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atama yapılmıyor. Bu bayramı başkansız geçirecek olan AKP’li gençlere, bayram sonrası yeni başkan ataması yapılması bekleniyor.