Tutuklu Başkan Zeydan Karalar’dan Kocaeli’ye mesaj

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karamürsel’deki Bizim Kafe açılışına katıldıktan sonra Gebze’de gözaltına alınıp tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Karalar, bugün kendisini ziyaret eden TBMM İdare Amiri ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı aracılığıyla Kocaeli halkına yazılı bir mesaj iletti

Tutuklu Başkan Zeydan Karalar’dan Kocaeli’ye mesaj

Geçtiğimiz hafta Karamürsel’deki Bizim Kafe açılışına katıldıktan sonra Gebze’de gözaltına alınıp tutuklanan ve Silivri Cezaevi’ne gönderilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bugün kendisini cezaevinde ziyaret eden TBMM İdare Amiri ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı aracılığıyla Kocaeli halkına mesaj gönderdi.

Zeydan Karalar ziyareti ile ilgili açıklama yapan Yıldızlı, "Zeydan Başkanımızın morali yerinde, üzerine atılı hiçbir suçlamayı kabul etmiyor. Toplum da zaten Zeydan Başkan'ın asla usulsüz bir işlemde bulunacağına inanmıyor. Halkımızın bu güveni Zeydan Karalar başkanımıza güç veriyor. Bizler mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz, inanıyoruz ki tüm belediye başkanlarımız ve yol arkadaşlarımız ile en kısa sürede kavuşacağız. Bu ülkeye adaleti tam anlamıyla ya getireceğiz ya getireceğiz!" diyerek sözlerini tamamladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Kocaeli, Adana'dan ilk ayrıldığımda Gebze'de işe başladım, dolayısıyla iliniz benim için bir başka anlam taşıyor. İki çocuğum da oradayken doğdu.

Geçen Cuma da davet üzerine Karamürsel'e açılışa davet edildim, orada Harun vekilimizle güzel bir açılış yaptık. İlginiz için, gösterdiğiniz sevgi ve sahiplenme beni duygulandırdı. Ben bu sevgiyi düşününce boşuna hak etmediğimi düşündüm.

Alnı ak ve duruşu dik biriyim. Asla taviz vermem. Verilmeyecek hesabım yoktur. Dolayısıyla bende para işi olmaz sadece halka hizmet olur.

Harun vekilim ziyaretime geldi sağ olsun, onun vesilesiyle, tüm Kocaeli halkına, partililerime ve tüm vatandaşlarıma sevgi saygı sunuyorum."

Tutuklu Başkan Zeydan Karalar’dan Kocaeli’ye mesaj

Kaynak: Bülten