İzmit Belediyesi, elinde Kur’an ile CHP’li Gökçe’nin sınırlarına girdi!

CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in yönettiği İzmit Belediyesi, elinde Kur’an-ı Kerim ile AKP’li belediyelerin yönettiği ilçeler gibi şimdi de CHP’li Sertif Gökçe’nin yönettiği Derince’ye girdi!

İzmit Belediyesi, elinde Kur’an ile CHP’li Gökçe’nin sınırlarına girdi!

Cumhuriyet Halk Partisi mensubu olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, desteklediği il başkan adayının, ilçe başkanlarının, gençlik kollarının ve kadın kollarının büyük bir kısmı ile CHP Genel Merkezi’ne rağmen kazanmasının ardından, daha önce kendi kendine ilan ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını garanti görmeye başladı. İlçe ilçe dolaşan ya da ilçelere ekiplerini göndererek çorba ikramı yaptıran ya da cuma namazı çıkışlarında cemaate tesbih, cüz ve benzeri şeyler dağıttıran Hürriyet, son olarak ise yaklaşık 800 bin lira değerindeki ihaleyle Kur’an-ı Kerim alımı yaptırmış ve bu Kur’an-ı Kerim’leri şehit yakınları ya da gazilerin evlerini ziyaret ettirerek dağıttırmaya başlamıştı. İzmit Belediyesinin imkanlarıyla alınan Kur’an-ı Kerimler, Hürriyet’in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı çalışmalarında ilçe ilçe yapılan ziyaretlerle dağıtılır olmuştu. Şu ana kadar AKP’li belediye başkanlarının yönettiği ilçelere yapılan ziyaretler, bugün CHP’li Sertif Gökçe’nin yönettiği Derince’ye sarktı!

Hem dini hem belediye imkanlarını kullanıyor

İzmit Belediyesi ekipleri, ellerinde Türk bayrağı ve Ayyıldız motifli Kur’an-ı Kerim ile Derince’de yaşayan Kıbrıs gazilerini ziyaret etti. Bu ziyaret İzmit Belediyesinin sitesinde, sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve ayrıca medya organlarının e-mail adreslerine servis edildi. Yıllarca AKP’nin dini kullanması eleştiri konusu olurken Hürriyet’in de din üzerinden vatandaşların gönlüne girmeye çalışması ve bunu yaparken kendisi gibi CHP’li ilçe belediye başkanı ve doğal Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Sertif Gökçe’nin üzerine basıp geçmesi dikkat çekti. İzmit Belediyesinin imkanlarına dini de katarak her ikisini birden kullanmaktan geri durmayan Hürriyet’in yönettiği belediyeden servis edilen ziyaret haberi şöyle:

“İzmit Belediyesinden Derince’de Kıbrıs Gazilerine anlamlı ziyaret

İzmit Belediyesi, Derince’de yaşayan Kıbrıs Gazilerini ziyaret ederek minnet ve şükranlarını sundu İzmit Belediyesi, şehit ve gazi ailelerine yönelik destek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi, Derince’de ikamet eden Kıbrıs Gazileri ve ailelerini ziyaret etti.

GAZİLERE ŞÜKRAN BULUŞMASI

Ziyaret programı kapsamında Kıbrıs Gazileri Şakir Ergüney ve Kenan Aşkın evlerinde ziyaret edilerek kendilerine minnet ve şükran duyguları iletildi. Programda İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Kreş Müdürü Yasemin Tüylü ve Şehit ve Gazi Hizmetleri Birim Sorumlusu Merve Gökduman hazır bulundu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Yetkililer, ziyaret sırasında belediyenin şehit ve gazi ailelerine yönelik yürüttüğü çalışmalar, oluşturulan birimin amaçları, hayata geçirilen projeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan iş birlikleri hakkında bilgi verdi. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in selamları ailelere iletildi. Gazi ve ailelerine Ayyıldız motifli Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim edilirken, ailelerin misafirperverliği için teşekkür edildi.”

İzmit Belediyesi, elinde Kur’an ile CHP’li Gökçe’nin sınırlarına girdi!

İzmit Belediyesi, elinde Kur’an ile CHP’li Gökçe’nin sınırlarına girdi!