19 Mayıs için Derince‘de yelkenler açıldı
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yelken yarışları, Derince Yelken Kulübü’nün öncülüğünde ve ev sahipliğinde Derince sahilinde gerçekleştirildi

Derince Yelken Kulübü'nün öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleşen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yelken yarışları Derince sahilinde gerçekleşti.
TOPLAMDA 7 KULÜP KATILDI
17-18 Mayıs tarihlerinde Derince Harikalar sahilinde bulunan Derince Yelken kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen yarışlara Derince Yelken Kulübü, Kocaeli Yelken Kulübü, Şişecam Spor kulübü, Bayramoğlu Yelken Kulübü, İzmit Yelken Kulübü, Yarımca Yelken Kulübü ve Karamürsel Yelken Kulüpleri katılım sağladı.
YARIŞMALAR NEFES KESTİ
Toplamda 7 kulübün katılım sağladığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Yelken yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu. 29 optimist,12 ilca sınıfı tekneleri ile 41 yelken sporcusu, 8 hakemin katıldığı yarışlar kuvvetli rüzgar şartlarına rağmen heyecan dolu geçti.
HAKAN YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ
2 gün süren yarışlar sonrası tüm katılımcı kulüplere teşekkür eden ve organizasyona ev sahipliği yapan Derince Yelken Kulübü başkanı Hakan Yılmaz, böylesi anlamlı bir günde Kocaeli'deki yelken kulüpleriyle biraraya geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Programa Türkiye Yelken Federasyonu il temsilcisi Tahir Tarım, sporcu aileleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.