Özlü’den Hürriyet’e “Kamufle olmak için slogan yapıştıranı ilk kez görüyoruz!”

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AKP Başiskele İlçe Danışma Toplantısında yaptığı konuşmada kar yağdığında Başiskele’de çorba dağıtmaya çalışan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e gönderme yaparak “Güzel işler” sloganının kamufle olmak için kullanıldığını söyledi

Özlü’den Hürriyet’e “Kamufle olmak için slogan yapıştıranı ilk kez görüyoruz!”

AKP Başiskele İlçe Danışma Toplantısı bugün Karşıyaka Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıda sözü alan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü şunları söyledi: “Konuşmama teşekkürler başlamak istiyorum. Bilindiği üzere hepiniz yakından takip ettiniz sıkıntılarımıza ortak oldunuz, mesajlarınızla telefonlarınızla yanımda oldunuz sağlık sorunlarımda bana güç verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Ağabeyliğinizi, ablalığınızı, kardeşliğinizi gösterdiniz.

“Bu dönemde yaptık”

Hep söylüyoruz bu dava bir gönül davasıdır. Biz cumhurbaşkanımızdan gördüğümüz şiarı Başiskele’de sürdürmeye çalışıyoruz. Biz sizlerin verdiği destekle Türkiye’nin en güzel gençlik merkezlerini inşa ettik. İlk kütüphanemizi, türkiyenin en büyük millet bahçelerinden birini bu dönemde inşa ettik. Sokak hayvanları rehabilitasyon merkezini inşa ettik, sahildeki sosyal tesisi yine bu dönemde yaptık. Mesire alanları, spor alanları yaptık yol ve çevre düzenlemelerini saymıyorum bile. Güzel işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

“Biz işimizle gündem oluruz”

Güzel işler diyince aklıma 1-2 ay önce bana bir fotoğraf geldi. Fotoğrafta biri cami önünde çorba dağıtmak için bizim sloganımızı yapıştırmış ama bizim zabıtamız yer mi? Seyyar satıcıların cami önünde satış yapmasına izin vermeyiz. Kendini kamufle etmek için slogan yapıştıranı da ilk kez görüyoruz. Biz işimizle gündem oluruz, çok şükür polemikle gündem olmadık. Güzel işler demişken bunu da buradan söylemek istedim.”