BBP Dilovası’nda kongresini tamamladı

Büyük Birlik Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan İlçe Kongresi’nde konuşan BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, “Dilovası’nda sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi

BBP Dilovası’nda kongresini tamamladı

Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Serhan Yaşar, BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, BBP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, Alperen Ocakları Kocaeli İl Başkanı Adem Çeremen ile çok sayıda partili ile davetli katıldı. Açılış ile başlayan kongrede ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanı olarak Yaşar Seyhan olup ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından siyasi konuşmalar olarak ilk olarak BBP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç konuşarak, “Hepiniz kongremize hoş geldiniz. Ben Cihan Sevinç. 1984 yılından beri Dilovası’nda yaşıyorum. Babama Ömer kalfa derlerdi. Bende Cihan usta oldum. Muharrem ustam vardı. Bugün onun sayesinde ekmek yiyorum. Dilovası’nda beni Cihan usta olarak tanırlar.

BBP Dilovası’nda kongresini tamamladı

“Girmedik ev bırakmayacağız”

30 yıldır siyasetteyim. Kimilerinin Cihan ustası kimilerinin Cihan başkanı oldum. Bugün bu yetkiyi bize verdiğiniz için genel başkanımız ve il başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz bugün BBP’nin meşalesini yakacağız. Cumhur İttifakı olarak girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız” dedi. BBP’li Cihan Sevinç’in ardından Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu konuştu. Başkan Ramazan Ömeroğlu, “Cihan başkan heyecanlı. Biz heyecanı daha atamadık. Biz bu seçimde Cihan başkanla çok güzel bir seçim geçirdik. Ötekileştirmeyeceğiz, birleştireceğiz diyerek toplumun huzuru barışı ve kardeşliği için mücadele ettik. İktidara geldik. Bize destek olan tüm herkese onların yüzlerini kızartmayacak bir hizmet düsturu ile çalışıyoruz. O arkadaşlarımızın yüzünü asla yere düşürmeyeceğiz. Dilovası Anadolu’yu andıran Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri. Bu ilçede Anadolu örfünü hala yaşayan burada bir ayrımcılık yok. Bu bağ sadece bizim ilçemizde var. Dilovası’nın hizmetkarı olmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

BBP Dilovası’nda kongresini tamamladı

“Dilovası’nın önünü açalım”

Son olarak ise BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü konuşarak, “Geçen gün şehadet şerbetini içine 12 evladının adını anarak başlıyorum. İlçe kongremizi hoş geldiniz. Bugün Dilovası’nda ikinci kongrem. Dilovası ilçemizin en kıymetli delikanlıları arasında yer alan Cihan Sevinç başkanımıza teslim ettik. Biz durmayız. Aynı zamanda girdiğimiz işi de yarım bırakmayız. İlk önceliğimiz sevgi, saygı ve bir arada oluş sebeplerimizi unutmamız lazım. Buranın demografik yapısını yapınca Türkiye Cumhuriyeti’ni çok yansıtan kıymetli bir ilçemizdir. Buraya ayrı bir hassasiyet göstereceğiz. Dilovası’nda sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız. Belediye başkanı yüzümü öne eğecek hiçbir işin içinde olmadı. Teşkilat olarak Dilovası’na hizmet etmenin önünü açalım” dedi. Yapılan konuşmaların ardından faaliyet ve mali raporlar okundu. Son olarak tek aday olan ilçe kongrede seçimler yapıldı.