Her yere giden başkan Başiskele’yi es geçti!
MHP’nin tüm ilçelerde gerçekleştirdiği programlarda yerini alan hatta geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne dahi MHP’ye birlikte gelen Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın’ın düzenlediği iftar programını es geçti

MHP Başiskele İlçe Başkanlığı bu akşam iftar yemeği düzenledi. İftara MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Yemeğe katılmayan bir isim ise büyük dikkat çekti.
BİR TEK ÖZDEMİR EKSİKTİ
Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın’ın düzenlediği iftar programında yer almadığı görüldü. Hiçbir programda İl başkanını yalnız bırakmayan, hatta geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelerek de görenleri şaşırtan Özdemir’in neden Başiskele’ye gelmediği merak konusu oldu. Bilindiği üzere MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından görevden alınmayan ilçe başkanlarından olan Günaydın’a Ülkücüler’den tepki olduğu konuşuluyor. Özdemir’in de bu tepkiler nedeniyle katılmadığı söylenenler arasında.