MHP Kocaeli’de görevden alınanlar iftarda buluştu!
MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, partiden ihraç edilen eski MYK üyesi Erkan Azeri ve görevden alınan il yöneticileri ile ilçe başkanları iftarda buluştu. Bu ekibin sık sık bir araya geldiği ve genel merkezde olası bir genel başkan değişiminde kademelerde görev almak için çalıştıkları iddia edildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde partiden ihraç edilen eski MYK üyesi Erkan Azeri, görevden alınan İl eski Başkanı Aydın Ünlü, görevden alınan eski il yöneticileri ve eski ilçe başkanları, geçtiğimiz günlerde iftarda buluştu. 11 Nisan’da gerçekleşen iftar programının fotoğrafını Aydın Ünlü, “İftarımızı ‘ Devlet dolu sohbetle açtık’ Allah kabul etsin inşallah…” notu ile paylaştı. Bu ekibin sürekli bir araya geldiği, alttan alta bir çalışma halinde olduğu, MHP Genel Merkezi’nde olası bir değişim olması durumunda partinin yönetim kademesinde görev almak için Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye muhalif olan kişilerle sürekli temas halinde oldukları iddia edildi.
Yemeğe katılan isimler şöyle: MHP eski İl Başkanı Aydın Ünlü, eski MYK Üyesi Erkan Azeri, Darıca eski İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Dilovası eski İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Gebze eski İlçe Başkanı Serkan Kural, eski İl Teşkilat Başkanı Ercan Bayrak, eski İl Sekreteri Hamza Güloğlu, eski İl Başkan Yardımcısı Gökmen Türengül ve eski İl Yöneticisi Gökmen Şirin.
