Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?

Aydın Ünlü’nün MHP İl Başkanlığı döneminde Dilovası İlçe Başkanı olan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından “CHP’nin adayını desteklediğini biliyorum” şeklinde fırçalandığı, sonrasında da bu sebeple görevden alındığı iddia edilen, akabinde İYİ Partililerle flört halinde olduğu ileri sürülen Cihan Sevinç’in MHP il yönetimine girmesi partilileri şaşırttı

Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Yönetimi’ne giren Dilovası eski İlçe Başkanı Cihan Sevinç ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Yerel seçimlerde Cihan Sevinç’in CHP’nin adayını desteklediği, bu nedenle de Devlet Bahçeli tarafından azarlandığı, sonrasında da bu sebeple görevden alındığı öne sürüldü. Sevinç görevden alındıktan sonra İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından ziyaret edilmiş, ortaya samimi fotoğraflar çıkmıştı. Sevinç’in o dönem İYİ Parti ile sürekli flört halinde olduğu, İYİ Parti’ye geçeceği konuşuluyordu. Cihan Sevinç’in bu fotoğraflara ve Bahçeli’den fırça yediği iddiasına rağmen il yönetimine nasıl alındığı merak konusu oldu.

Aydın Ünlü’nün il başkanlığı döneminde Devlet Bahçeli’nin Ankara’da Cihan Sevinç’e, “Dilovası’nda seçimleri CHP’ye sattığını biliyorum” diye bağırdığı, sonrasında da Sevinç’in görevden alındığı konuşulurken MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un bu ismi yönetimine almasında MHP eski MDK üyesi Selim Çakır ile Rıza Ağdağ’nın etkisi olduğu iddia edildi. Kurt’un parti içi kararları hiçbir zaman kendi alamadığı, Çakır ve Ağdağ gibi isimlerin etkisiyle kararlar aldığı öne sürülüyor.

Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?
Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?
Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?
Cihan Sevinç, Bahçeli’ye rağmen mi yönetime alındı?