Görevden alınan başkandan manidar paylaşım!
AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından istifası istenen AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir manidar bir paylaşımda bulundu. Özdemir’in bu sözleri kime söylediği büyük merak konusu oldu
.jpg)
AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz hafta istifa ettiğini duyurmuş ancak AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin Ankara ve İstanbul Gençlik Kolları’nda yapılan değişikliğin Kocaeli’de de yapılmasını isteyerek istifasını istediği öğrenilmişti. Görevi aniden sonlandırılan Özdemir günler sonra manidar bir paylaşımda bulundu.
“HER ŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR”
Özdemir sosyal medya hesabı aracılığıyla “Mazlumun ahı, indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır” yazdı. AKP Başiskele İlçe Binası’nda çıkan kavgadan sonra bile dışarıya hiçbir şey yansıtmama konusunda büyük çaba gösteren Özdemir’in bu paylaşımı görenleri şaşırttı. Bu paylaşımın ardından Özdemir’in bu sözleri kime söylediği büyük merak konusu oldu.