Taciz iddiasındaki kadından şaşırtan hamle Deşifre olan mesajları şikâyet etti!

Şu sıralar taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’ın gençlik kollarında görev yapan genç bir kadını da Whatsapp’ta taciz ettiği iddia edilmişti. Genç kadının savcılığa giderek ortada taciz gibi bir durum olmadığını ilettiği ve mesajların deşifre edilmesinden ötürü şikayetçi olduğu öğrenildi

Taciz iddiasındaki kadından şaşırtan hamle Deşifre olan mesajları şikâyet etti!

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak bilindiği üzere aylardır taciz iddialarıyla gündeme geliyor. İl danışma toplantısında CHP Gebze eski İlçe Yöneticisi Cevahir Akyıldız’ın Koçak hakkında “Tacizci İlçe başkanını hala görevden almadınız, bu adamı görevden almayacak mısınız?” sözleriyle patlak veren olay sonrası bir internet sitesi Koçak’ın gençlik kollarında görev yapan bir kadınla Whatsapp yazışmalarını haber yaparak, Koçak’ın genç kadını taciz ettiğini iddia etmişti.

O İDDİALARI REDDETTİ

Ancak M.K isimli genç kadının savcılığa giderek söz konusu konuşmaların kendisine ait olduğunu ancak dışarıya nasıl çıktığını bilmediğini, ortada taciz gibi bir durumun kesinlikle olmadığını söyleyerek mesajları deşifre eden internet sitesini şikâyet ettiği öğrenildi. Genç kadın taciz edildiği iddialarını reddederken, konuşmaların nasıl söz konusu internet sitesine iletildiği ise merak konusu oldu.

Taciz iddiasındaki kadından şaşırtan hamle Deşifre olan mesajları şikâyet etti!