Başaran’dan İsrail tepkisi “İki yüzlüsünüz, riyakarsınız, menfaatçisiniz”

CHP İzmit İlçe eski Sekreteri Arda Başaran İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un ziyareti sebebiyle düzenlenen törende askerin İsrail bayrağı taşımasına tepki gösterdi. Başaran CHP zamanında bu olayın yaşanması halinde her yerde tekbirle protesto yapılacağını, şimdi ise iki yüzlü davranıldığını söyledi

Başaran’dan İsrail tepkisi “İki yüzlüsünüz, riyakarsınız, menfaatçisiniz”

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 2007 yılından bu yana Türkiye ile İsrail arasındaki en üst düzey ziyaret için bugün Ankara'ya geldi. Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önce baş başa ardından heyetlerle birlikte görüşme yaptı. Herzog’u karşılama törenleri esnasında askerin İsrail bayrağı taşıması büyük tepki çekti.

İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

CHP İzmit İlçe eski Sekreteri Arda Başaran da konuyla ilgili paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı: “Bu fotoğraf CHP iktidarında çekilmiş olsaydı şu anda ülkede başta Taksim meydanı olmak üzere her yerde tekbir sesleri ile protestolar yapılırdı. Şimdi ise sessizlik hakim. İki yüzlüsünüz, riyakarsınız, menfaatçisiniz. Siyasal İslam denilen şeyin ta kendisisiniz.”

Başaran’dan İsrail tepkisi “İki yüzlüsünüz, riyakarsınız, menfaatçisiniz”