AKP’li başkandan Millet İttifakı’na yeni benzetme
Daha önce AKP tarafından “Beş benzemez” benzetmesi yapılan Millet İttifakı’na bu kez de AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya “Vukuatlar topluluğu” benzetmesi yaptı. Kaya’ya cevap veren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan hatırlatmalarda bulundu
.jpg)
AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımda “Cumhuriyet diyorsunuz, Halk diyorsunuz, Parti diyorsunuz. Cumhuriyetin ve halkın karşısında kim varsa bünyenizde topluyorsunuz parti değil sanki vukuatlılar topluluğu gibisiniz” dedi.
HATIRLATMAK İSTERİM
CHP’ye “Vukuatlılar topluluğu” benzetmesi yapan Kaya’ya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan cevap verdi. Orhan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İktidar Partisi Gebze İlçe Başkanı Sn. Kaya Millet Ittifakının genişlemesini kendince vukuatlılar topluluğu olarak yorumlamış. Ancak unutmuş olduğu bazı şeyleri hatırlatmak isterim.
ORTAK PAYDADA BİR ARAYA GETİRMİŞ OLDUĞU BİLEŞENDİR
Millet ittifakımız, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun her kesimin temel değerlerine yüksek hassasiyet göstererek ortak paydada bir araya getirmiş olduğu bileşenlerdir. Bu görüşmeler sonucundaki temel gaye hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, her bir yurttaşımızın sosyo ekonomik durumunun iyileştirildiği ve en önemlisi ülkemizin huzur ve barış içinde yaşamasını isteyen, refah düzeyi yüksek bir toplum olarak muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmak olmuştur.
“TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YİYENLER…”
Sizin esas bahsettiğiniz birkaç Vukuatlılar topluluğu;
İnanç ve değerlerimizle dalga geçen ‘Bakara makaracı’ Egemen Bağışlar,
Okyanus ötesine selam gönderip hasreti dindirmek isteyenler,
Ayakkabı kutuları ile tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler,
Lüks arabalarda ‘pudra şekeri’ ile yakalananlar,
Kumarhanelerde çarşaf çarşaf görüntü veren bakan çocukları,
Cemaat ve tarikat yurtlarında çocuklarımıza zarar verenler,
Küçücük bir çocuğu siyasete malzeme yapıp, dedesi yaşındaki adama hakaretler ettirenlerdir.”