Kocaeli’de CHP’yi kadınlar yönetecek
CHP Karamürsel İlçe Yönetimi’nden 10 kişinin istifa etmesiyle birlikte İlçe Başkanı Suat Ülkü’nün başkanlığının düşmesinin ardından adaylığını açıklayan ilk isim Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emel Kabataş oldu. Kabataş’ın başkan seçilmesiyle birlikte kadın ilçe başkanı sayısı 3’e çıkacak olan CHP’de, kadınların gücü ağır basmış olacak
.jpg)
15 kişilik CHP Karamürsel İlçe Yönetimi’nde geçtiğimiz hafta 10 kişi istifasını sunmuş ve yaşanan istifaların ardından CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü’nün başkanlığı düşmüştü. Geçici yönetim atanacak olan ve olağanüstü kongreye gidecek olan CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda kongre için ilk aday Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emel Kabataş oldu.
“BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLACAĞIMA İNANIYORUM”
Adaylığı hakkında gazetemize konuşan Kabataş şu ifadeleri kullandı: “Süreci iyi yönetebileceğime, örgütü toparlayabileceğim inancıyla ilçe başkanlığına aday oldum. 92 yılından beri bu örgütün her kademesinde görev aldım, partimin bana ihtiyacı olduğu noktada elimi taşın altına koymaktan yüksünmedim. Meclis üyesi arkadaşlarımla uyumlu bir çalışmamız var, hem onların hem de delegelerimizin desteği yüksek. Karamürsel’de birleştirici güç olacağıma inanıyorum.”
