Şanbaz Yıldız’ı böyle tiye aldı: Gündem üretme FUKARASI!

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın gündemini Zafer Partisi’nin belirlediğini belirterek, Yıldız’a “Gündem üretme fukarası” dedi

Şanbaz Yıldız’ı böyle tiye aldı: Gündem üretme FUKARASI!

Ümit Özdağ’ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı tiye alan yazılı bir açıklama yaptı. Çalık, yaptıkları her açıklamanın ardından Şanbaz Yıldız’ın da aynı açıklamayı yaptığını, belirterek, Yıldız’a “Gündem üretme fukarası” dedi. İşte noktası virgülüne Çalık’ın “İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın gündemini Zafer Partisi belirliyor” başlıklı o açıklaması:

“Gündem; düşünce, olay veya duruma karşılık gelen, kendisi ile ilgilenen toplumun ve içinde bulunduğu ortamın kendisi ile meşgul olmasını sağlayacak kadar güçlü bir kavramdır.

Zafer Partisi Kocaeli il teşkilatı kurulduğu ilk günden itibaren Kocaeli’nin gündemini belirlemekte etkili siyaset izleyen kent gündeminin belirlenmesinde kent sakinlerinin ilgisinin odak noktasına yerleşmeyi başaran tek siyasi parti olma özelliğine sahiptir.

Bu sebeple, Zafer Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın İl binası açılışından tutunda, her sokak eylemi, her ilçe başkanı ataması, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Sn Şanbaz YILDIZ tarafından mercek altına alındığını tahmin edebiliyor kendisinin korku ve endişelerini çok iyi anlıyoruz.

Zafer Partisi Kocaeli İl Yönetimi olarak bizim anlayamadığımız bir tek konu var. İyi Partili Sn Şanbaz YILDIZ’ın kent gündemine dair gerçekleştirdiğimiz basın açıklamalarımızı taklit ederek ve metnimizin içeriğini değiştirerek kendi gündemine alması ve yerel basına servis etmesini anlayamıyoruz. Bu durum bize komedyen sevgili Cem YILMAZ’ın ‘Gündemi Yok Fikri Var’ sözlerini anımsatarak tebessüm etmemize neden olduğunun bilinsin istiyoruz.

Zafer Partisi Kocaeli il Başkanlığı’nın gündeminde geçen hafta yedi yıldır bir türlü bitmek bilmeyen şehir hastanesi yer almış bu konu yerel basınımız da ‘Zafer Partisi’nden Şehir Hastanelerine Mıchael Jackson’lu Gönderme’ olarak manşet atılmıştı. Zafer Partisi’nin kent gündemine taşıdığı şehir hastanesi açıklamasının üzerinden daha üç gün geçmeden İyi Parti İl başkanı Sn Şanbaz YILDIZ’ın Şehir Hastanesi inşaatını kendi gündemine aldığını ve bu konuda basın bildirisi yayınladığını gazetelerde gülerek okuduk.

Zafer Partisi İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz haftalarda ki bir diğer gündemi ‘ Türkiye de vergi gelirlerinin %13’ünü karşılayan Kocaeli ilinin, devlet bütçesine sağladığı payın büyüklüğüne karşın, yatırımlardan aldığı payın azlığı, Kocaeli kentinin ne kadar sahipsiz olduğu’ basın açıklamasını oldu. Söz konusu gündemimize de balıklama atlayan sayın Şanbaz YILDIZ, yerel basına havalı bir resmini servis ederek resmin altına ‘ Hizmet Fakiri Kent Kocaeli’ basın bildirisini iliştirmeden geri durmadı ve bizi tekrar güldürdü.

ŞANBAZ BEYDEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ BİR PERFORMANS BEKLİYORUZ.

Zafer Partisi İzmit İlçe başkanımız Sn Recep YAZICI bu hafta gündemine terzi bayırından santral ışıklarına kadar olan alanda İzmit İmam Hatip Lisesi, Mimar Sinan Lisesi ve Santral Sağlık Ocağı merkez dışarısına taşınarak, Cedit kentsel dönüşüm projesi ile birleştirilmesi ve söz konusu alanın Kent Meydanı olarak İzmit halkına açılmasını istemişti. Biz Zafer Partisi il Teşkilatı olarak, Sn Şanbaz YILDIZ’dan önümüzdeki hafta Kent Meydanı gündemizi çalmasını kendi fikriymiş gibi kent gündemine taşımasını önemle rica ediyoruz. Adeta gündem üretme fukarası olan İyi Parti sayın il başkanına yapacağı basın açıklamalarında gerekli desteği vereceğimizin sözünü kendisine veriyoruz. Yeter ki bizi güldürmekten geri adım atmasın…”

Şanbaz Yıldız’ı böyle tiye aldı: Gündem üretme FUKARASI!