İktidar 83 milyonu fakirleştirdi

İzmit Sanat Akademisi’nin açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, ekonomi hakkında yorumlarda bulunarak iktidarın 83 milyon vatandaşı fakirleştirdiğini söyledi

İktidar 83 milyonu fakirleştirdi

480 öğrenciye 4 ana branşta eğitim verecek olan İzmit Sanat Akademisi bugün Mehmet Ali Paşa Yalınkaya Sokak’ta bulunan binasıyla hizmete açıldı.

AKADEMİ SOKAKLARA SANAT YAPACAK

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke şu sözleri kaydetti: “Bugün açılışını yaptığımız Sanat Akademisi, sokaklara yapacağı sanatla hayata yeniden umut katarak geleceğe ışık olacağını belirtmek istiyorum. Bu geleceği inşa etmek isteyenlere bir siyasetçi olarak teşekkür ediyorum. Akademisiyle deneyimiyle ve canlı tutmak amacıyla akademimizin parçası olmak isteyen gençlere çok teşekkür ederim.

İktidar 83 milyonu fakirleştirdi

KARANLIK DÖNEMİ GERİDE BIRAKACAĞIZ

Maalesef çok karanlık dönemden geçiyoruz. Bugün İl Başkanı ve İl Yönetimiyle bir çok ziyaret gerçekleştirdik, esnaflarımızın karanlık ve karamsarlığına izin vermeyeceğiz. Fiyatlar her gün değişiyor ve kalemle yazamayacaklar, çünkü her gün zam geliyor. Hep birlikte bu büyük ekonomik buhranın üstesinden gelmek içim yaşıyoruz. Biz umut ışığıyla hayata tutunacak renkli ışıklar arıyoruz bunu sanatla beraber yapacağız.

YARINI VAR ETMELİYİZ

Günümüzün karanlık ekonomisinde dakikalar içinde Türk lirası 20 kuruş kaybetti ilk kez yaşanmadı ilk olarak 2018 de 4,68 kuruş Türk lirası hep değer kaybetti, bunun beraberinde biz yoksullaştık. Nasıl bugün iktidar cebimizdeki paranın kıymetini ortadan kaldırıp 83 milyonu fakirleştiriyorsa biz de paramızın değer gördüğü farklılıklarımızı hukukla beraber değiştireceğimiz yarını var etmeliyiz. Bugünkü varlığını sanat akademisine emek vermiş olan gençlerimiz başta olmak üzere herkese aydınlık geleceği kurma iddiasıyla söz veriyorum.”