Bülent Sadıkoğlu ihraç ediliyor!
CHP’de bir dönem ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı ve il gençlik kolları başkan vekilliği yapan Bülent Sadıkoğlu’na ait araç trafik polisleri tarafından durdurulmuş, yakalama hacizli olan otomobil, polis memurunu 30 metre sürükleyerek kaçmıştı. Yaşanan olayın ardından açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Sadıkoğlu’nun ihraç edileceğini duyurdu
.jpg)
Trafik polisleri dün gece Ömer Türkçakal Bulvarı’nda yaptıkları uygulamada, içerisinde CHP Kocaeli eski İlçe Genlik Kolları Başkanvekili olan Bülent Sadıkoğlu'nun kullandığı 06 CHP 50 plakalı araç durdurmuştu. Yakalama hacizli olan otomobil ise dur ihtarına uymayarak polis memurunu 30 metre sürükleyerek kaçmıştı. Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Sadıkoğlu’nun partiden ihraç edileceğini duyurdu.
“GEREKLİ SÜREÇ BAŞLATILDI”
Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli CHP'de aktif bir görevi bulunmayan, polis memurumuzun ve tüm vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye atan şahsın, partimizden en kısa sürede ihraç edilmesi için gerekli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”