Vatan için Gazi oldu benzincide çalışıyor!
AKP Kartepe İlçe Gençlik Kolları benzinlikte çalışan Gazi Jandarma Er Erol Demir’i çalıştığı benzin istasyonunda ziyaret etti. Ülkemiz için bedel ödeyen kahramanlardan biri olan Demir’in benzinlikte çalışması ise gazilere sahip çıkılmadığı gerçeğini bir kere daha gün yüzüne çıkardı
.jpg)
Gaziler günü dolayısı ile bugün kent genelinde Gazi olan vatandaşlara ziyaret yapıldı. Fakat bugün yapılan ziyaretler arasında en çok dikkat çekeni AKP Kartepe Gençlik Kolları’nın ziyareti oldu.
GAZİLİĞİN BEDELİ 1000 TL
AKP’li gençler Gaziler Günü nedeniyle Gazi Jandarma Er Erol Demir'i çalıştığı iş yerinde ziyaret etti. Gazi maaşı yetmeyeceği için benzincinde çalışan Demir, ülkemizde gazilik gerçeğini bir kez daha gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Bilindiği üzere son olarak gaziler arasında da ayrım yapılmış ve 15 Temmuz Gazi’lerinin maaşına yüzde 50 zam yapılmıştı. Ülke için ödediği bedelin karşılığı 1000 TL olan Demir bu Gaziler Günü’nü de AKP’li gençlerin hediye ettiği Kuran ve Türk Bayrağı ile geçirmiş oldu.
.jpg)
