Mahalleli muhtara sahip çıktı
Mahalleye otobüslerin geç gelmesi nedeniyle isyan eden Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay için Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt herkesin haddini bilmesi gerektiği yorumunu yapmıştı. Moğultay’a mahalleli sahip çıktı

Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı canlı yayında, mahalleye geç gelen otobüsler nedeniyle isyan etmiş, kooperatife ve Ulaşım Daire Başkanlığı’na seslenerek “Son kez uyarıyorum son kez söylüyorum. Ya gerekeni yapın ya da ben yaparım. Koyarım oraya bire otobüs, bir otobüs daha sokmam oraya. Bu size son ikazım artık mahalle olarak buramıza geldi” ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’la görüşen Moğultay, Başkan Büyükakın’ın konuyla ilgileneceğini duyurdu.
“HADDİM OLMAYANDA SÖZÜM OLMAZ”
Bu olayın ardından Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt yaptığı bir açıklamada Moğultay’a haddini bilmesi gerektiğini ifade etti. Moğultay da sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada Kurt’a “Elhamdulillah Ben haddimi de hakkımı da iyi bilirim..Hakkım olmayanda gözüm , haddim olmayanda sözüm olmaz. Amma velakin ben tekrar diyorum. Söylediğim Her kelimenin noktası virgülüne kadar hepsinin arkasındayım. Burada kimsenin ne Vatandaşı ne de çalışan şoförü mağdur etmeye hakkı yoktur” sözleriyle cevap verdi.
MAHALLELİ SAHİP ÇIKTI
Moğultay’ın bu paylaşımının altına mahalleli akın etti. İşte Moğultay’a sahip çıkan mahallelilerin sözleri:



