CHP’liler Salih Gün’e gitti

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve beraberindekiler CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün’ü ziyaret ederek Kocaeli’nin sorunlarını konuştu

CHP’liler Salih Gün’e gitti

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve beraberindekiler CHP Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün’ü ziyaret ederek Kocaeli’nin sorunlarını konuştu. CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir, İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa ve Dilovası ilçe yöneticileri ile birlikte 22. Dönem Kocaeli Milletvekili Salih Gün’ü ziyaret etti. Ziyarette ülkenin ve Kocaeli’nin sorunlarını ele alan CHP’liler fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu sevinci dile getiren Tarhan: “Şehrimize değer katan eski milletvekilimiz Salih Gün ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Salih Gün’ün şehre yaptığı hizmetleri ve milletvekilliği sürecindeki özverili çalışmasını örnek alıyoruz. Partimizin emektarı olan Kocaeli Milletvekilimiz ile eski günleri yad etme fırsatı bulduk” dedi.