Tarhan: EYT, iktidar ile muhalefeti yer değiştirecek güce sahip!
CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli EYT SYDD Başkanı Hakan Çağlayan ve yönetimini ziyaret ederek, EYT, GSS ve ABO konusunda çözüm sözü verdi. Tarhan, “EYT, iktidar ile muhalefeti yer değiştirecek güce sahip, bunun bilincindeyiz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, 31 Mart yerel seçimlerinin sonucunu değiştiren emeklilikte yaşa takılan vatandaşları Kocaeli’deki dernek binasında ziyaret etti. Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Çağlayan, dernek yönetimi ve üyelerince ağırlanan Tarhan ve Çakar, iktidar olduklarında EYT’li vatandaşların mağduriyetlerini gidereceklerini kaydetti.
Ziyarette Hakan Çağlayan, derneğin çalışmalarını ve EYT’lilerin sorunlarını aktararak, konfederasyon olma yolunda ilerlediklerini, üyelik ve imza kampanyalarının sürdüğünü aktardı. Bir de Tahsin Tarhan’a EYT sorununu tüm detaylarıyla anlatan bir dosya sunarak, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Tahsin Tarhan ise EYT’nin bugün çok güçlü bir birlikteliği ve gücü olduğunu, seçimlere etki ettiklerini bildiklerini belirterek, “İktidar ile muhalefeti yer değiştirecek güçte olduğunuzun bilincindeyiz. İktidara geldikten sonra EYT sorununu tamamen çözeceğiz. Aylık bağlanma oranları ve GSS sorunu tüm ülkenin sorunu. Bu sorunları kökten çözeceğiz” dedi. Tarhan, şahsi telefon numarasını da Hakan Çağlayan’a vererek, kendisine 24 saat boyunca ulaşabileceklerini, Meclis’te, her ortamda kendilerine destek olmaya devam edeceklerini iletti.



Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.