Kocaeli’de yakalanan kokainler ne oldu?
Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Onur Kandemir, Kocaeli’de güvenlik güçlerinin ele geçirdiği uyuşturucuların faillerini sordu
.jpg)
Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Onur Kandemir yaptığı yazılı açıklama ile Kocaeli’deki uyuşturucu operasyonlarına değinerek yakalanan binlerce ton uyuşturucunun faillerinin akıbetini sordu. Siyasilerin bu konuda sessiz kaldığını ifade eden Kandemir, uyuşturucu baronlarının kim olduğunu sordu. Kandemir’in açıklamaları şu şekilde: “Ulu önderimizin dediği gibi, Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla ulaşacaksınız’ sözü ile özellikle gençleri çocukları tehdit eden bir konu hakkında açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle Kocaeli il jandarma komutanlığı personellerini, Kocaeli emniyet müdürlüğü personellerini ve Kocaeli gümrük muhafaza personellerini imza attıkları bu muazzam operasyonlardan sebep cani gönülden Tebrik ediyorum.
“MÜCADELEYİ GÖZLER ÖNÜNE SERMEKTEDİR”
Daha önce de belirttiğim üzere uyuşturucunun imalatı, satışı ve kullanımının Milletimize, Ülkemize vermiş olduğu zarar Terör ile eşdeğerdir. Şüphesiz bu konuda Kolluk kuvvetlerimizin mücadelesi de takdire şayandır. İlimizde yapılan uyuşturucu satıcısı operasyonları kolluk kuvvetlerimizin mücadelesini gözler önüne sermektedir ama ülke tarihine hatta dünya tarihine geçmiş olan uyuşturucu operasyonlarının faillerinin çıkmıyor olması büyük bir fiyaskodur.
“2018 YILINDA 800 KİLO KOKAİN”
Tarih ve miktar olarak söylemek gerekirse, 2017 yılında ilimizde bir limanda yakalanan 293 kilo 524 gram, 2018 yılında İlimizde bir limanda yakalanan 800 kilo kokain, 2020 yılında İlimizde bir limanda yakalanan 540 kilo kokain ve yine İlimizde bir limanda yakalanan 3,860 kilo esrar ve 99,000 Adet captagon hap.
“ARKA YÜZÜ OLAN BARONLAR KİM?”
Tabiki bunlar göz önünde olanlar ve sadece Kocaeli’de yakalananlar. Son olarak Panama da yakalanan Mersin limanına gelecek olan 5 ton uyuşturucu. Bu operasyonlar gibi İzmir Limanında Mersin limanında yapılan operasyonlarda var. Yakalanan bu miktarlar milletimizin, ülkemizin özellikle gençlerimizin nasıl bir tehdit altında olduğunu gözler önüne sermektedir. Operasyonlar başarılı. Küçük çaplı satıcılar tehdidin ön yüzü peki bu tehdidin arka yüzü olan baronlar kimler? Yakalandığı için bilinen bu uyuşturucuların temini kimler tarafından yapılıyor. Hiçbir siyasi özellikle iktidar partisi bu konuda neden bir şey söylemiyor. Sokaklara inenlerle birlikte ülkeme bu illeti sokan vatan hainleri neden yakalanmıyor? Bu soru ile birlikte akıllara gelen, bu vatan hainleri Kim ya da kimler tarafından korunuyor tahkikat dosyaları kimler tarafından yönetiliyor.
“VATAN HAİNİDİR”
Böyle büyük operasyonların işinde profesyonel yüzlerce personel ile çözülemiyor olması mevcut teknolojide imkansız düşüncesindeyim. İlimizin Kocaelimizin hatta ülkemizin bu tür olaylarla anılmasını istemiyoruz. Milletimize gençlerimize bu pisliğin ulaşmasını istemiyoruz. Unutmayalım uyuşturucunun sonu felakettir ve uyuşturucunun ülkemize girip milletimize ulaşan yolda, en küçük katkısı olanlar, satanlar gibi vatan hainidir”.