Eski CHP’li başkanın AKP sevgisi bitmiyor
Seçimin kaybedilmesinin ardından CHP Kocaeli eski İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a tepki göstererek CHP’den ayrılıp AKP’ye üye olan, yaşadığı kan uyuşmazlığı nedeniyle CHP’ye geri dönen Alikahya Eski belediye Başkanı İhsan Sarıca bu kez de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a sosyal medya hesabı aracılığıyla övgüler yağdırdı. Sarıca’nın bitmeyen AKP sevgisi dikkat çekti

Alikahya Eski belediye Başkanı İhsan Sarıca, Alikahya’nın kaybedilmesinin ardından dönemin CHP Kocaeli eski İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a tepki göstererek CHP’den ayrılmış daha sonra ise AKP’ye üye olmuştu. AKP ile kan uyuşmazlığı yaşayan ve yine CHP’nin programlarında boy gösteren Sarıca AKP’den de istifa ederek CHP’ye geri dönmüştü.
SARICA’NIN AKP SEVGİSİ BİTMİYOR
AKP’den ayrılarak tekrar CHP saflarına katılan Sarıca’nın AKP sevgisi bitmiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın seracılarla görüştükten sonra açıklama yaptığı videonun altına yorum atan Sarıca “Sayın başkanım dürüst samimi yöneticileri özlemişti sizlerle bu özleme kavuştuklarını göxlerin den okunuyor ve de görüyoruz yolunuz açık olsun başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.