Kocaeli TV’nin yayınında konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü il başkanları masasının toplanmasıyla ilgili, siyasi konjonktürün müsait olmadığını belirterek kuyruğu başka yere bağlı il başkanlarının milli masaya oturamayacağını ifade etti
Son Güncelleme:
Haberi Paylaş
FacebookTwitterTelegramWhatsappLinkedinKopyala
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bugün Kocaeli TV’de Hakan Katırcı’nın yayınına katıldı. Yayında il başkanları masasının toplanmasıyla ilgili konuşan Ünlü şu sözleri kaydetti: “Şu an il başkanları masası için konjonktür müsait değildir. Şu an devletin hassasiyetlerine hassasiyet göstermeyen muhalefet partileri olduğu sürece, kuyruğu başka yere bağlı il başkanları olduğu sürece bizim milli masamıza oturamazlar.
“MİLLİ BİR MASA OLMAZ”
Cumhurbaşkanı’nın sayın eski Cumhurbaşkanımızın idam edildiği Yassıada’yı Özgürlükler Adası yaptığında bir teşekkür etmiyorlarsa, Ayasofya’da Fetih suresi okundu diye teşekkür etmiyorlarsa, Yunanistan’ı rahatsız ediyormuşuz, Avrupa Birliği’ni rahatsız ediyormuşuz diye düşünenlerin olduğu bir ülkemde bugün milli bir il başkanları masası olmaz. Onun için bu süreç geçtikten sonra önümüzdeki günlerde bir il başkanları masası kurulur mu kurulmaz mı bilemem ama şu anki konjonktür buna müsait değildir.
“SÜRECİ OKUYORUM”
Dün dokunulmazlığı düşen 3 milletvekiliyle birlikte bu operasyonlar devam edecektir, kimsenin yaptığı yanına kalmayacaktır. Ben süreci okuyorum. Ben hep bunu söyleyen ve altını çizen bir il başkanıyım. Benim de bir eksiğim olursa devletim de beni alır, ifadeye götürür, tutuklaması gerekiyorsa tutuklar. İl başkanı olursan ol, bu devlete kötülük yaptıysan bedelini ödersin.
“ÖNÜNE GELEN PARTİ KURUYOR”
Kocaeli’de il başkanları masasının olduğu zamanda Kocaelilerin problemlerinin masaya yatırıldığı, birçok sorunun çözüldüğü bir masaydı. Önümüzdeki günlerde öyle bir siyasi konjonktür denk gelirse o zaman değerlendirilir ama şu anki konjonktürde bu mümkün değildir. Önüne gelen siyasi parti kurmaktadır. Yok İYİ Parti, yok DEVA parti, yok Gelecek Partisi bir sürü il başkanının olduğu masa milli bir masa olmaz. O masada çatışma olur o yüzden buna ben sıcak bakmıyorum.”