Engelli asansörü ve yol istediler!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, Derince D-100 Karayolu güzergahında bulunan üst geçitlere engelli asansörü yapılmasına ilişkin önerge verdi. Taşdemir tarafından verilen bir diğer önerge ise köy okulları ile ilgili

Engelli asansörü ve yol istediler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kasım ayı olağan meclisi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlık yaptığı meclis toplantısında CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir ve Meclis Üyesi Mehmet Nuri Paşa üst geçitlerle ilgili önerge sundu.

ENGELLİ ASANSÖRÜ YOK

Soru önergesinde şu ifadelere yer verildi; “Derince İlçesi D-100 Karayolu güzergahında bulunan üst geçitlerde engelli asansörü bulunmamaktadır. 5378 sayılı Erişebilirlik Kanunu gereği engelli vatandaşlarımızın bu haklı taleplerinin yerine getirilmesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini talep ediyoruz”

ASFALT YAPILSIN

Engin Taşdemir ile birlikte yine İYİ Parti Grup Başkanvekili Fevzi Canbaz tarafından köy yollarına ilişkin bir başka önerge daha verildi. Önergede şu ifadeler yer aldı; “Körfez ilçemizde Kalburcu, Naip, Şemsettin köy yollarının asfalt yapılmasını talep ediyoruz”