İyi Partili diye yönetime almadılar..!
İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, mimar olan ve Gebze Ticaret Odası Meclisi’ne seçilen Özhan Öztürk’ün İyi Parti’ye destek verdiği için oda yönetimine alınmadığını iddia etti.

Gebze Ticaret Odası üyelerinden bir dönem için daha vize alan Nail Çiler ilçe gündemine, İyi Partili Özhan Öztürk’ün yönetime almayarak geldi.
Geçtiğimiz dönemin başarılı meclis üyelerinden Özhan Öztürk, GTO Başkanı Nail Çiler’den çizik yiyerek liste dışı kalmıştı. Sosyal demokrat kimliğiyle tanınan ve takdir gören Nail Çiler’in, Özhan Öztürk’ü sırf İyi Partili olması nedeniyle yönetimine almadığı yönündeki iddialar, ilçe ve ticaret odası kulislerinde adeta bomba etkisi yarattı.
Nail Çiler’in iktidar partisi baskısındanmı yoksa aynı parti saflarında siyaset yapma hazırlığında olduğundan mı bilinmez ama Çiler’in bu manevrasına kamu oyundanda tepkiler gelmeye başlamış bile. Mimarlar Odası başkanlığı görevini başarıyla sürdüren İyi Partili Özhan Öztürk’ün adının, Nail Çiler tarafından adeta çizilmesine tepki gösteren İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, tepkisini sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla verdi. Acur, “Siyasi tercihinden dolayı arkadaşımız liste dışı bırakılmıştır. Bizimde kükreyeceğimiz zaman gelecektir” sözleriyle tepkisini gösterirken; yönetim kurulu listesini AK Partililerden oluşturduğu kamuoyunun dikkatlerinden kaçmayan GTO Başkanı Nail Çiler’e İyi Partililerde tepkilerini her platformda yüksek sesle dile getirmeyi sürdürüyor.