İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın disiplin süreci hakkında konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, MİT Başkanı Hakan Fidan’la görüşerek İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında bilgi alıp, Özdağ’a sunduğunu ifade etti
Son Güncelleme:
Haberi Paylaş
FacebookTwitterTelegramWhatsappLinkedinKopyala
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bugün parti binasında basın açıklaması düzenledi. Açıklamada İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın disiplin süreci hakkında konuşan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu sözleri kaydetti: “Ümit Özdağ MHP’nin 2015 yılındaki kongre sürecinde başlayan İYİ Parti’nin kurulma sürecinde, genel başkanımızla birlikte İYİ Parti’nin kurulması için gayret gösteren bir arkadaşımız, şu an İstanbul milletvekilimiz.
AKŞENER FİDAN’LA GÖRÜŞTÜ
Öyle bir genel başkanımı var ki çok yakından tanımama rağmen ben bile şaşırıyorum. Kurultay öncesi yaptığımız toplantıda 3 saat bize Buğra Kavuncu ve Ümit Özdağ’ı anlattı. Sonrasında gördük ki Ümit Bey’in böyle bir çıkış yapacağını bildiği için bu konuşmayı yapmış. Ümit Özdağ bu endişesini dile getirdikten sonra Hakan Fidan’dan gereken bilgileri alarak kendisine sunuyor.
ART NİYET VAR
Bir yere aidiyet duygusuyla bağlı değilseniz kurultayda listelere giremedikten sonra bunu dile getiriyorsanız bunda artniyet var. Türkiye’de Umut olmuş bir partiyi aşağıya çekmek için bu tür oyunlar olacak. Öncelikle Cenab-ı Allah’ın bizlere yardımı, milletimizin inancı, teşkilatlarımızın gayretiyle bunu da aşacağız. Bu olaydan sonra bir parti yöneticisinin eşi demek ki Meral Akşener’e yapılan tüm haksızlıklar doğruymuş bundan sonra ona oy vereceğim dedi. Biz parti olarak mağduru oynayacak kadar aciz değiliz. Dün akşam CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı da başka bir kanalda birtakım şeyler söyledi. Bizler yalnızca işimizi yapacağız. Hiçbir insan Ümit Özdağ’ın arkasında durmaz.”