Korukır: “Çok çalışmalıyız”

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır kamptan yaptığı açıklamada: “Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmalıyız” dedi

Korukır: “Çok çalışmalıyız”

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kartepe kampı hakkında açıklamalarda bulundu. 21 gün sürecek olan kampta fizik ağırlıklı çalışmalar yapılacağını ifade eden Korukır, “Yönetim kurulumuz transferi açmak için gece gündüz çaba harcıyor. Biz de teknik kadro ve futbolcularımız olarak çok çalışarak eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor. Kocaelispor olarak hedeflere ulaşmak istiyorsak bunun çok çalışmakla olacağını biliyoruz”dedi.

PROGRAM NETLEŞTİ

Pazar günü Kartepe kampına başlayan Kocaelispor bugünü üç antrenman yaparak tamamladı. Bugün ilk çalışma sabah 07.30’da yapıldı. Günün ikinci çalışması saat 11.00’de gerçekleştirildi. Günün son antrenmanı ise saat 17.30’da yapılacak. Kocaelispor çarşamba ve Perşembe günü üç antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek. 19 Temmuz Cuma günü antrenman sayısı ikiye inecek. Cumartesi günü de çift çalışma yapılacak.

Kocaelispor’da Hamza Mutlu, Kadir Öge, Murat Soner Başak ve Can Emre Yücel kamp kadrosuna dahil edilen son dört isim oldu. 27 kişilik futbolcu kafilesi ile kampa giden Kocaelispor bugünü (pazartesi) üç antrenman yaparak geçirdi.

KAMP KADROSU

Hamza Mutlu

Murat Soner Başak

Kadir Öge

Can Emre Yücel

Mesut Özdemir

Sefa Narin

Mert Yavuz

Burak Süleyman

Volkan Mert Korkmaz

Onur Öztonga

Fatih Adıgüzel

Küçük Kerem

Rıza Altıntaş

Melih Süleyman

Gökdeniz Bayraktar

Doğukan Kaya

Mehmet Celil Çelik

Abdullah Berk Karadağ

Yıldıray Berber

Kemal Can Aydemir

Erkan Gültepe

Emrullah Bayhan

Doğan Gürbüz

Bedirhan Alkan

Mervan Yiğit

Erol Zöngür

Eren Ocaklı