CHP İyi Parti ile ittifaka göz kırptı
Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Şanbaz Yıldız’a ilk ziyaret CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay tarafından yapıldı

İYİ Parti’de İl Başkanlığına atanan Şanbaz Yıldız’a siyasi partilerden ilk hayırlı olsun ziyareti CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay tarafından yapıldı. Sarıbay’ın ziyaretine milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Haydar Akar da eşlik etti. Ziyaret esnasında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “CHP Kocaeli İl Başkanı ve milletvekilleri arkadaşlarım bu nazik ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum. 1 aylık bir il başkanıyım. Fakat Kocaeli’de 35 yıldır siyasetin içerisindeyim. Burada Kocaeli’nin her bir kesimine hitap etmek için yola çıktık. Sayın Sarıbay benim 30 yıllık bir abim.” dedi.
Şanbaz Yıldız’ın ardından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugünkü ziyaretimiz ilk sebebi Şanbaz Bey ile olan dostluğumdur. Ben kendisine başarılar diliyorum. Diğer sebebim ise Meral Akşener’e karşı yapılan yakışmayan hareket nedeniyle geçmiş olsun dilemek istedik. Bizim bu ülkeden sevgi diline ihtiyacımız var. Bu nedenle bu konuda beraber hareket ettiğimiz İYİ Parti ile bundan böyle de beraber hareket etmeye hazırız. Türkiye’nin bir diktatörden kurtulmamız için yapmamız gereken bir hareket. Biz bu konuda her zaman birlikte hareket edip demokrasi için beraber hareket etmeye hazırız. Bu ittifak olur ya da olmaz. Belli kararları inşallah vereceğiz” şeklinde konuştu.