Gölcükspor çok acımasız olacak

THE NESS OTEL'DE KAMPA GİRDİ

Gölcükspor çok acımasız olacak

Gölcükspor çok acımasız olacak

Yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde devam eden Gölcükspor bayram tatilinin ardından yeniden bir araya geldi çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Futbolcuların hırsı ve özverisi bu sezon rakipler karşısında Gölcükspor'un çok acımasız olacağının sinyalini yaktı.

THE NESS OTEL'DE KAMPA GİRDİ

Geçen sezon kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon yakalamak isteyen ve çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Gölcükspor önceki gün 17.30'da bir araya geldi ve yaptığı antrenmanın ardından The Ness Otel'de kampa girdi. Kırmızı Şimşekler burada 13 gün kalacak ve günde çift antrenman yapacak. Temsilcimizin 4 ya 5 takımla hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

SEZGİN "HER GEÇEN GÜN ÜZERİNE KATIYORUZ"

İlimizde kamp yapan takımlarla hazırlık maçları yapmayı planlayan Gölcükspor yakın bölgelerde kamp yapan takımlara misafir olarak da gidebilir. Geçtiğimiz sezon yakaladıkları takım havasını bu sezon da devam ettirmek istediklerini söyleyen Kaptan Sezgin Bektaş, "Bayrama kadar iyi çalıştık. Yeni gelen arkadaşlarımız için de iyi bir süreç olduğunu düşünüyorum. Bu etaptaki çalışmalarımızla da iyi hazırlanıp üzerine koyarak devam edeceğiz" dedi.