CHP’nin Başkanı bedelini ödeyecek!

Kongrede konuşan MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül Atatürk’ün mezarının ardından Seyit Rıza’nın heykeline gittiğini belirttiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu siyasetin bedelini ödeyeceğini belirtti

CHP’nin Başkanı bedelini ödeyecek!

MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında şu sözleri kaydetti:“Ülkemizin karşılaştığı bütün tehditlere karşı hedeflerine varabilmesi noktasında yerli ve milli anlayış var. Bu anlayışın oluşmasının en büyük sahiplerinden biri olan MHP’nin varlığı ve koyduğu katkı çok önemli. Düşman uçak gemileri Akdeniz’de kol gezerken Türkiye çok ciddi bir mücadele ortaya koymaktadır.

“PKK NE DİYORSA ONU DEDİLER”

Bu mücadelede müttefikimiz olan ülkeler Türkiye’nin karşısında hasım olarak duruyor. Türkiye Fırat Kalkanı Harekatı ile birlikte hareket yaptığı dönemde iç muhalefetin yaptıklarını gördük. PKK, PYD ne diyorsa onun dediklerini dediler. Türkiye İdlip operasyonlarını yaparken Türkiye menfaatinin karşısında duran, Atatürk’ün partisinin genel başkanıdır. 251 şehidimizin verildiği bir gecenin sonunda bu hain darbe girişimine değil ondan sonra ilan edilen OHAL’e tepki gösteren bunlardır. Kontrollü darbe söylemini kullanan da yine aynı yapılardır.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN BAŞKANI BEDELİNİ ÖDEYECEK”

Türkiye birlik beraberlik içinde olduktan sonra tarihte olduğu gibi yapamayacağı bir şey yok. Bunun için MHP teşkilatlarının çalışması gerekiyor. Cumhur ittifakının varlığı Türkiye için hayati bir önem taşıyor. Karşımızda olan ittifaklar ahlaki temellere sahip olmayan yapılardır. Öyle bir yelpaze var ki içinde yok yok. 10 Kasım’da Atatürk’ün kabrine gidip daha sonrası Seyit Rıza teröristinin heykeli önünde durursanız bu siyaseti sürdüremezsiniz. Cumhuriyet Halk Partisinin başkanı bu siyasetin bedelini ödeyecektir. Milletimizin bunun siyaseten cevabını verecek. Ben burada seçilecek olan İl Başkanıma, il yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.”