CHP İzmit İlçe Örgütüne polis müdahalesi..!
CHP İzmit İlçe Örgütü önünde toplanarak Muharrem İnce sloganları atan vatandaşlara polis müdahale etti, alana giriş çıkışlar kapatılırken alandan silah sesleri geldi

Eğlendikten sonra CHP İzmit İlçe Örgütü önüne gelerek CHP'ye hakaret içeren söylemlerde bulunan şahıslara CHP'liler sloganlar atarak tepki gösterdi. CHP’liler ‘Türkiye’ye güvence Muharrem İnce sloganları attığı esnada çevik kuvvet biber gazıyla müdahale etti. Giriş ve çıkışlar kapatıldı, şu anda alanda silah sesleri duyuluyor. Bunun yanı sıra ilçe örgütü içerisine de gaz bombası atıldığı ve çok sayıda partilinin gazdan etkilendiği bilgisine ulaşıldı. Polis ilçe örgütüne ulaşan yolları kapattı. Öte yandan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ın Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u arayarak durumla ilgili bilgilendirme yaptığı ve olayda yaralananlar için ambulans talep ettiği öğrenildi. Olayda yaralananlar gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.
Çıkan kavgayla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Biz davacı olacağız. Polis bize orantısız şiddet kullandı. Bunun bir daha yaşanmaması için uğraşacağız. Televizyonda yayınlananlar manipüle edilenler. Hepsi yalan. Bekleyelim. Kimse sandığını terketmesin. Buradaki herkesi İlçe binasına davet ediyorum” dedi.
CHP İzmit İlçe Emniyet Müdürü de olay yerinde.