Aile Konak’tan 7 yıldızlı kente dev sağlık yatırımı

Sağlıkta başarılı ve emin adımlarla yoluna devam eden Alile Konak Hastanesi, 7 yıldızlı kente milyonlarca liralık bir sağlık yatırımına daha imza atıyor

Aile Konak’tan 7 yıldızlı kente dev sağlık yatırımı

Sağlık sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Aile Konak Hastanesi Gölcük, Adapazarı ve Gebze Hastanesi’nden sonra ,7 yıldızlı kent Başiskele’de de büyük bir yatırıma imza atıyor. Hem güçlendirdiği kadrosunu tanıtmak hem de Başiskele’ye yapılacak yatırımla ilgili bilgi vermek isteyen Aile Konak Hastanesi yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus ve ekibi bugün basın mensuplarıyla buluştu.

Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin kadrosuna katılan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Mustafa Göktan, Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Uz. Dr. Elif Reyhan Şahin, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Uz. Dr. Tuncer Saydanoğlu’nun tanıtıldığı toplantıda konuşan Talus’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Başiskele’de yapacağımız butik hastanemizin taslağı bitti. Ağustos ayında inşaata başlayacağız. 7 yıldızlı Başiskele’ye yedi yıldızlı bir hastane kazandıracağız. Yol üzerinde FA Yapı’nın yanındaki yer. 30 milyonluk bir yatırım olacak. Bizim Sakarya, Gebze gibi bölgelerde hastanelerimiz var. Başiskele halkından gelen isteğe bağlı olarak bu projeye başlayacağız. 4 bin 200 metrekarelik bir alanda olacak butik hastanemiz. 1 yılda bitireceğiz. Vatandaş bekliyor, bekliyorsa yapacaksınız. Burada ameliyatların çoğu yapılacak ama yoğun bakımlar olmayacak. Başiskele’ye çok yakışacak. Adı Cerrahi Tıp Merkezi olacak. 2 bloktan oluşacak.

İkinci projesinden de bahseden Aile Konak Hastanesi yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin Talus, “Bir projemiz daha var. O da yaşlı bakım merkezini yapacağız. Anlaşmalarımızı yaptık. Ama yeri sürpriz. O proje de çizilme aşamasına geçiyor. Kocaeli’ye ilk yaşlı bakım merkezini biz kazandıracağız. Hastanelerin ortaklık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şahin Talus, “Ortaklar kendi aramızda konuştuk. Gebze,Gölcük ve Sakarya hastanelerini aldık. Bir grupta İzmit hastanesini aldı. Yıllardır doktor hastanesini ekibini bulmak zordur. Bunu 20 başarıyla sürdürdük. Başarıyla da yollarımızı ayırdık”