Yıldız’a jet hızıyla cevap: Yakışmadı

İzmit Belediyesi’nden 10 işçinin çıkartıldığı iddiasıyla başlayan tartışmalara İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da katılmış ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy’a göndermede bulunmuştu. Yıldız’a ışık hızıyla cevap geldi

Yıldız’a jet hızıyla cevap: Yakışmadı

İzmit Belediyesi’nden 10 işçinin atıldığı iddiasında bulunan Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy’a, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’dan açıklama gelmiş, Yıldız “Ersoy siyaseti bırakıp kendi işini yapsın” ifadesinde bulunmuştu. Şube Başkanı İdris Ersoy’dan bir açıklama da Şanbaz Yıldız’a geldi. Ersoy Yıldız’a “Yakışmadı” dedi

Ersoy’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Şanbaz Yıldız bizim bu mübarek ay içinde işinden kovulan işçiler için açıklama yapmamızdan rahatsız olmuş, benim siyaset yaptığımı, provakasyon yaptığımı ifade etmiş. Sayın İyi Parti İl Başkanına bu açıklama yakışmamıştır. Ona yakışan ekmeği elinden alınmış işlerinden atılmış işçilere sahip çıkmak olmalıydı.

Onun için erdemli olan davranış bu olurdu. Oysa o zulme ortak olmayı ,hak yiyenlerin değirmenine su taşımayı seçmiştir. İl başkanı benim işime bakmamı söylemiş sayın Yıldız. Benim işim işinden atılan işçilere sahip çıkmak ve onların hakkını savunmaktır. Sana tavsiyem asıl siz işinizi yapın ve mağdurların yanında olun. Bir siyasi il başkanına yakışan budur.”