Yasin Özlü’ye cevap geldi: “AKP’li militanlar da bize saldırdı“

Dün gerçekleştirilen büyükşehir meclisinde CHP’li militanlar bana saldırdı diyen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye ADD Başkanı Taylan Bingöl’den cevap geldi

Yasin Özlü’ye cevap geldi: “AKP’li militanlar da bize saldırdı“

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclisinde yaşanan tartışmalar sırasında AKP’li belediye Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, gençlik kolları döneminden bir anısını anlatan Yasin Özlü CHP'lilerin kendisine saldırdığını söyleyerek CHP’li militanlar dedi. Bu sözlere ise Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl’den cevap geldi.

30 KİŞİLİK AKP’Lİ MİLİTAN GRUBU

Taylan Bingöl yaptığı açıklamada AKP’lilerin de kendilerine saldırdığını söyleyerek: “Yasin Özlü ile ilgili bir anımı da ben anlatayım. Yıl 2009. Yasin Özlü AKP İl Gençlik Kolları başkanı idi. 29 Mart seçimleri öncesi partimizin bayrağını asıyorduk. Başını Yasin Özlü'nün çektiği yaklaşık 30 kişilik AKP militanları 6-7 araç ile hızla perşembe pazarı mevkiinde önümüzü keserek üzerimize sopalar ile saldırdı.

ZEVK İÇİN ÖZEL KAPI YAPTIRDI

Arabada olan CHP İl Gençlik Eski Başkanı Serhan Şahinbaş, Eski İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Caner Arduç ve ben ağrı şekilde darp edildik. O dönem partide görevli olan Abdullah Koç ve Gökhan Ercan olayın en yakın şahitleridir. Belediye de görevli iken ben işçi ile aynı merdivenden çıkmam diyerek belediyenin parası ile kendisine özel kapı, merdiven ve zevk için oda tasarlattığını da daha hiç unutmadık. Asıl biz bunların gerçek yüzlerini çok iyi biliyoruz.” dedi.