MHP'de bir dönem daha Aydın Ünlü
MHP'de kongre süreci yaklaşıyor. İlçelerde bir değişim beklenmezken, 12 ilçe başkanı il kongresinde İl Başkanı Aydın Ünlü'yü yeniden başkan seçmek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Erkan Azeri, MHP ilçe başkanları ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün katılımıyla aylık ilçe başkanları toplantısını dün gerçekleştirildi. Toplantıda aylık çalışma programları, saha çalışmalarını değerlendirerek ön bilgilendirmeler yapıldı. Bunun yanı sıra toplantıda yaklaşan kongreler de konuşuldu.
ÜNLÜ'YE TAM DESTEK
12 ilçede mevcut başkanların yeniden aday olmayı istememesi halinde bir değişim yaşanmaması bekleniyor. Dünkü toplantıda gündeme gelen önemli konulardan biri de il başkanlığı seçimi oldu. Edinilen bilgilere göre ilçe başkanları yeni dönemde de Aydın Ünlü'ye destek vereceklerini ifade etti. MHP kongresinde sürpriz bir aday çıkmazsa Ünlü, yeni dönemde de teşkilatın başında olacak.