“Oturduğu bina sorunlu yüksek bütçeli araca biniyor”
Gebze Belediye Meclisi’nde İYİ Parti’nin Millet Bahçesi’nin toplanma alanı yapılması teklifi ile ilgili konuşan Başkan Büyükgöz vatandaşları eleştirerek sorunlu evlerde oturduklarını ancak lüks araçlara bindiklerini ifade etti

Gebze Belediyesi Kasım ayı olağan meclisi Gebze Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Mecliste İYİ Parti grubunun verdiği askeri kışlanın deprem ve doğal afet toplanma alanı yapılması önergesi konusunda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz şu ifadeleri kullandı: "Birçok şeyi zaman geçince unutuyoruz. Her şeyi kamudan bekliyoruz, ancak yaşam standartımızı da yükseltmemiz gerek.
“OTURDUĞU BİNA SORUNLU BÜYÜK BÜTÇELİ OTOMOBİL KULLANIYOR”
Avrupalı insan maaşının bir kısmını gezmek için harcar. Öyle insanımız var ki oturduğu bina sorunlu. Bunun yerine büyük bütçeli otomobil kullanıyor. Kendimize değer vermiyoruz. Önceliklerimiz başka. Yaşam güvencemiz konusunda ihmalkâr davranıyoruz. Bunu düşünmemiz gerekiyor. Önceliğimiz değişmeli.
“MİLLET BAHÇESİ TOPLANMA ALANI OLACAK”
Bir çözüm üretmeliyiz. Ülke olarak sorunu bu. Ülke insanı olarak evrilmeliyiz. Devlet millet el ele verecek. Millet bahçesi toplanma alanı olacak. Ayrıca Pelitli mezarlığı yanında alan üzerinde bir deprem merkezi kamp alanı yapılacak. Çalışmalar devam ediyor.”