Acil sol bek ve stoper aranıyor

BOL BOL KOŞTULAR

Acil sol bek ve stoper aranıyor

Acil sol bek ve stoper aranıyor

3. Lig 3. Grup'taki temsilcilerimizden Gölcükspor'da kadro kurulma aşamaları devam ediyor. Takıma sol bek ve stoper aranıyor.

BOL BOL KOŞTULAR

2. Etap hazırlıklarına önceki gün başlayan Gölcükspor'da tempo her geçen gün yükseliyor. Lige şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kırmızı Şimşeklerde hafif sakatlıkları bulunan Yeldar ve Emre Kürküt de çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Kavaklı Stadı'nda yapılan antrenman düz koşuyla başladı ve ısınma hareketleri ve devam etti. Pas çalışması ve 5'e 2 top kapma mücadelesinin ardından tempo arttırıcı koşularla çalışma sona erdi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM

Aşil tendonunda ağrıları bulunan Yeldar ve Emre Kürküt bayram öncesi yapılan son antrenmana katılamamıştı. İki oyuncu da önceki günkü çalışmaya katılarak hafif tempolu bir antrenman gerçekleştirdi. Bu arada Gölcükspor yönetim kurulu da transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Ali Beykoz'un raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, öncelikli olarak sol bek ve stoper arıyor. Geçtiğimiz sezon Denizli BBSK forması giyen Efşan Geçgin ile temasa geçecek. Gençlerbirliği alt yapısında futbola başlayan Efşan, Hacettepe forması da giydi. Sol bek oyuncusunun Süper Lig'de de bir maçı var.